Vés al contingut

Puerto Princesa

26/06/2011

Després de deixar Banaue enrere, de 24 hores horribles entre el bus nit cap a Manila i d’allà 2 busos fins a l’aeroport i del retard del nostre vol un parell d’hores, vam arribar a Puerto Princesa, a la illa de Palawan per gaudir d’una vegada ja d’una mica de platja ben merescuda.

Puerto Princesa és una de les destinacions turístiques de les Filipines, una illa que gaudeix de bon clima tot l’any i no té l’amenaça dels temibles tifons que ens han estat perseguint tots aquests dies pel nord del país. Només arribar a l’aeroport vam sentir la xafogor de nou, gràcies!! L’illa està plena de gent a qualsevol hora, tricicles que et porten amunt i avall a poc preu i agències de viatges que et proposen tours per la zona.

Ens vam passar el primer dia fent turisme per la ciutat, res a destacar. Als filipins no els agrada caminar i per això ni el carrer principal gaudeix de la comoditat d’unes voreres en condicions (i quan n’hi ha, estan plenes de cotxes aparcats i botigues improvitzades).

El segon dia el vam dedicar a visitar el riu subterrani més llarg del món, l’underground river amb més de 8 km de llargada, dels quals 1,5 es poden navegar. La “cova” estava plena de ratpenats i de guano, la seva caca, que feien una olor molt especial. El guia ens anava mostrant les diverses formacions de les roques: un bolet, un cogombre, un dinosaure… la imaginació al poder i nosaltres flipant amb les dimensions del lloc. Un espectacle que és un dels 28 finalistes en la llista de les noves 7 meravelles del món!

Per la nit vam acabar sopant pel carrer -1 euro tots dos- i després ens vam deixar caure per un bar, el Perk Pugad Musikero, a l’avinguda Rizal, amb música en directe. Vam escoltar “the Ladybugs” i ens van encantar! Tocaven versions de clàssics del rock com Led Zeppelin o els Rolling. Special thanks to Mahal and Allan for being so kind with us!!

Ja el dia següent ens vam agafar un altre tour, aquest cop la destinació eren unes illes paradisíaques per banyar-nos i fer snorkeling en el south china sea (que ara li volen dir philippinean sea). Vam fer un recorregut per unes quantes illes i vam aterrar a l’snake island i la pandan island, un paratge digne de “Lost” amb muntanyes pel voltant, una passada! Veieu algunes fotos.

Demà ens encaminarem més al nord, cap a el Nido, un paradís segons els filipins. Esperem  que ens deixi amb la boca oberta!

Els comentaris estan tancats.